miércoles, 12 de enero de 2011

BOSSES DE LUXE PERDUT.

Fa un parell de mesos vam enxampar una colla de "venta ambulante de lujo barato" en plena acció pels carrers de Barcelona. Tenien les paradetes al terra quan de cop van sentir les sirenes de la policia... la van recollir en 10 segons i es van camuflar entre carrers. Fugien com assassins, lladres o delinqüents... tot molt teatral... però molt real.
 
El cert, és que aquestes bosses plenes de gorres "Calvin Kein" o carteres "Luis Vuton" no saben mai sobre quin terra desprestigiaran les grans marques fundadores o a quin preu humiliaran la qualitat i prestigi que aquestes presumeixen tenir..tanta que fins i tot falsificacions amb noms cutres no deixen de vendre...  La pregunta és, per quan mà dura?!
 
 
Títol: Bosses de luxe perdut.
(Barcelona)

2 comentarios:

  1. Més enllà de la problemàtica de les grans marques a mi em preocuparia la pobre vida dels qui han de vendre aquests bolsos

    ResponderEliminar
  2. és trist i segurament difícil. Però la integració no va per aquí... molts ja els va bé...i molts, pobres, combaten dia a dia per sobreviure, lluiten... I és per valorar molt!! comparteixo el teu post, però la reflexió venia de les falsificacions (a nivell global).

    ResponderEliminar